MIUI HAFTALIK GÜNCELLEME 4.6.27
MIUI ROM 4.6.27 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler
[Ana Sayfa]
- Yeni – MIUI Market’ten indirilen uygulanaların indirme/durum bilgileri ana ekran simgelerinde eş zamanlı olarak görüntülenecek (6-25)
[Galeri]
- Optimizasyon – Resim görüntüleme hızı iyileştirildi. (6-24)
- Düzeltme – Bulut alanı üzerinde video depolama desteği getirildi. (6-24)
- Düzeltme – Xiaomi Wifi ile bulut alanına resim eklenirken uygulamada meydana gelen takılmalar giderildi. (6-25)
[Müzik]
- Optimizasyon – Daha kaliteli bir müzik satın alma sayfası eklendi. 3 aylık veya yıllık olarak satın alma desteği getirildi. (6-26)
[Pusula]
- Düzeltme – Pusula kalibrasyonu yapılırken oluşan hatalar giderildi. (Mi3 WCDMA/CDMA) (6-24)
[Tarayıcı]
- Optimizasyon – Önbellek mekanizması iyileştirildi. (6-25)
[Güvenlik]
- Düzeltme – Boş klasörlerin temizlenememesi sorunu giderildi. (Mi3 TD) (6-24)
[Telefon]
- Düzeltme – Bazı bölgelerde telefon açılışında WCDMA şebekelerine yavaş kayıt olunma sorunu giderildi. (6-24)
Bir önceki güncellemeye ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.
TÜRKÇE ÇEVİRİ İÇİN SAYIN Celaleddin Madencan’a TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.
öncelikle teşekkürler ancak rom indirmesini yaptıktan sonra yüklemede hata veriyor general moile discovery 16 gb ayrıca hata mesajlarını bildir dedigim halde ne bildirdig belli nede bişeyler yapıldıgı….
Eğer telefonunuza bir önceki sürümde çoklu dil yüklemesi yaptıysanız (Roma türkçe eklendiyse) OTA üzerinden alacağınız güncellemelerde hata alırsınız. Yeniden Rom kurulumu yapmanız gerekmekte.
merhaba samsung i9300 cihazıma miui v5 4.6.27 yüledim. kablosuz ağı görüyor ama şifreyi de doğru girmeme rağmen bağlanmıyor.
Arkadaşlar birşey sorucam bende redmi note var ama 2 büyük sorunum var birincisi güncelleme yerini bulamıyorum ikincisi ise facebook u kuramıyorum bi türlü var olan facebook’u da güncelleyemiyorum
Arkadaslar bu gelen guncellemeleri ayri bir zip olarak alamiyormuyuz cw’den ziplerdik. olur biterdi her guncellemede romu tekrarmi kurmamiz gerekiyor
Sanırım siz sadece gelen güncelleme kısmını yüklemek için böyle bir soru sordunuz ama şimdilik bu Türkçe dil için mümkün değil ama ingilizce dili için oto güncelleme alarak sadece yeni gelen güncelleme kısmını cihaz otomatik yükleyebiliyor.
slm arkadaşlar benim zopo zp980+ telefonum var needrom sitesinden rom indirdim herşey çalışıyor gibi sanırım ama dil Türkçe olmuyor yardım ederseniz sevinirim şimdikten teşekkür ederim dil Türkçe seçtiğim halde olmuyor İngilizce oluyor
Ya ben red mi not 3 için songuncelleme olan romu indirdim ama nasıl kuracağını bilmiyorum 7.0.22 de kaldim acil yardım edebilir misiniz
Bu tür sorularınız forum sayfamızda sorunuz.
Ben Mi 4c model bir telefon aldım.Telefonun özelliklerine bakınca katkıda bulunanlar da Celaleddin Madencan diye bir isim çıktı , googleda arama yapınca bu siteye yönlendirdi.Forumdan bir türlü bilgi alamadım , cihazımda play storedan normal internet bağlantısı ile indirme yapamıyorum fakat wifi ile indirebiliyorum.İndirme ayarlarını değiştirmek için indirilinler diye bir menü var oraya girmek istediğimde ise menü açılmamaktadır.
Bununla ilgili ne yapabilirim? Rica etsem yardımcı olabilirmsiniz?
Veya bir teknik servisiniz varsa oraya gelebilirim….
Sorununuzla ilgili forum bölümümüzde yeni konu açmanız halinde ilgili arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
merhaba celaleddin bey ben Xiami Mİ 5 aldım ancak mesaj geliyor gönderemiyorum
merhaba celaleddin bey ben Xiami Mi 5 aldım.Mesaj geliyor mesaj gönderemiyorum ve mesaj yazınca aşağıdaki uyarı ekranı geliyor ne yapmam lazım.Yardımcı olabilirmisiniz.,
send bug report to Mi for analysis tihis report may contain personally identifiable information .your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial context.
View summary.
Analiz için hata raporunu analiz için mi'ye gönderin; bu rapor kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler içerebilir. Raporunuz bu hatayı düzeltmeye yardımcı olmak için kullanılacak ve hiçbir zaman ticari bağlamda paylaşılmayacaktır.
Redmi pro aldim 3 gun once.dili yari ingilizce yari turkce.katkida bulunanlara bakıldiginda celaleddin madencan ve miui turkiye oldugunu goruyoruz.orjinal rom degil sanirim.yani bisey ya tam turkce yada tam ingilizce olmali degil mi.bence boyle ?
merhaba. redmi pro aldim. ancak telefon kendini update ettikten sonra invalid IMEI diyor. ROM kisminda Celaleddin beyin ismi yaziyor. ne yapmaliyim telefon garantili alindi ancak calismiyor şuanda. tek telefonun bu ve kullanamiyorum.
Forumumuzda yer alan teknik destek bölümünden iletişime geçiniz.
Red mi pro güncellemesi yaşıyorum . nasıl bir yol izlemeliyim
Redmi pro modeli global olmayan bir model dolayısıyla ülkemizde güncelleme alamazsınız.
hocam saygılar mi tv box 4 var bende çince olduğu için işe yaramıyor ne gibi tavsiyede bulunursunuz
Türkçe dil seçebilirsiniz ayarlardan