Gün: 26 Nisan 2023

Mi Mix 5 Sızıntıları Gelmeye Başladı

Xiaomi Mi Mix serisi, tasarımı ve teknolojik özellikleri ile akıllı telefon pazarında dikkat çeken bir ürün serisi olarak öne çıkıyor. İlk olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Xiaomi Mi Mix, çerçevesiz ekran tasarımı ve yüksek performans özellikleri ile büyük bir ilgi gördü. O zamandan bu yana, Xiaomi, bu seriyi geliştirerek yeni modellerini piyasaya sürmeye devam etti.

Xiaomi Mi Mix serisi, akıllı telefonların tasarımına yeni bir soluk getirdi. Özellikle oransal ekranı sayesinde cihazlar oldukça kompakt bir yapıya sahip. Bu özellik, daha büyük ekran boyutu sağlarken cihazın boyutunu küçük tutarak tek elle kullanımı da kolaylaştırıyor. Serinin son üyesi Xiaomi Mi Mix 4, 6.67 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü ekranı ve 93.1% ekran gövde oranıyla dikkat çekiyor.

Bir weibo kullanıcı ise tarafından sızdırılan ve Mix 5 olduğu iddia edilen bir görüntü ise şöyle

Sonuç olarak, Xiaomi Mi Mix serisi akıllı telefonların tasarımında yeni bir standart belirledi. Çerçevesiz ekran tasarımı ve yüksek performans özellikleriyle bu serisi, birçok kullanıcının ilgisini çekiyor. Xiaomi, bu seriyi geliştirerek yeni modellerini piyasaya sürmeye devam edeceği için, akıllı telefon kullanıcıları Xiaomi Mi Mix serisini yakından takip etmelidirler.