Gün: 4 Eylül 2019

Xiaomi Mi Mix 4 Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Xiaomi’nin bu yıl amiral gemi seviyesinde atacağı son zar olan Mi Mix 4 modeli bütün teknoloji meraklıları tarafından merakla beklenmekte. Çok merak edilen cihaz ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Hepsi haberimizde.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılar cihazın bu ayın ortalarında lanse edileceğini belirtiyordu ancak bu zamanlarda Apple Huawei gibi firmaların lansmanları olduğu için Xiaomi tarihi biraz daha geriye almaya karar vermiş. Xiaomi Mi Mix 4 24 Eylül tarihinde tanıtılacak. Xiaomi cihazın vurucu noktası olarak 108 MP kamerayı belirlemiş gibi duruyor. Geçtiğimiz ay Samsung yaptığı lansmanda 64MP sensörünü tanıtmış ve Xiaomi ile 108MP kamera dahil olmak üzere bir çok konuda ortaklık içerisinde olduğunu belirtmişti. Xiaomi kamera konusunda kendisinden beklenen büyük atılımları şu tarihe kadar hep Mix serileri ile yapmıştı ve bir büyük atılım da Mi Mix 4 tarafından yapılacak.

Xiaomi Mi Mix 4 hakkında sızan bazı diğer detaylara bakacak olursak; 5X optik zoom, 12GB RAM 1TB Depolama seçeneği ve Snapdragon 855+ cihazın muhtemel özellikleri arasında yer alıyor.