Xiaomi’nin en son amiral gemisi olan Xiaomi Mi 8 satışa sunulmasının ardından dakikalar içinde tükenirken Xiaomi Mi 8 ‘de son nesil Qualcomm Snapdragon 845 işlemci bulunuyor, İlk 710 işlemcisini bünyesinde bulunduran Xiaomi Mi SE (Special Edition) modelide yarın Mi 8 ile birlikte tekrar satışa sunulacak. Xiaomi Mi 8 SE, Mi 8 modelinden daha ucuz olacağı için muhtemelen Mi 8’den daha hızlı satılması bekleniyor.
Xiaomi CEO’su Lei Jun, tüketicilere 1 milyon Xiaomi Mi 8 ve Mi 8 SE Stok’a hazırlanıyor müjdesini verdi. Bu 1 milyon cihaz global pazarı kapsamazken, Çin pazarına özel olarak olarak hazırlanmış. Ancak bu cihazlarının bir bölümünün Banggood ve popüler e-parekendiceler aracılığıyla Çin’in dışına satılması diğer ihtimallerden.
4 comments-
XWORK dedi ki:
8 Haziran 2018, 00:34
-
Lopus dedi ki:
8 Haziran 2018, 03:29
-
MERT dedi ki:
16 Haziran 2018, 20:23
-
MEHMET GÖNÜL dedi ki:
17 Haziran 2018, 11:40
İnşallah dolar düşer de bir nebze de olsun biz garibanların almasına vesile olur [emoji5]
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XWORK demiş ki:
↑
Aynen hocam inşallah elimize geçme fırsatı olmadı ama netten gördüğüm kadarıyla Xiaomi'nin nadir bu defa bu cihaz olmuş dediğim modellerindendir global anlamda bu seri çok can yakar, bundan sonrasını telefon pazarının ilk iki lideri Apple ve Samsung düşünsün. 🙂
Ne zaman gelecek ülkemize ? (Mi 8 ve mi 8 expoler edition )
BİRKAÇ GÜN ÖNCE Mİ A1 64 GB OLAN MODELİ ALDIM FAKAT GECE KARANLIK ORTAMDA ÖN KAMERAYLA RESİM ÇIKARKEN HİÇBİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR.CİHAZDA ÖN FLASH YOK AMA NEDEN BU KADAR KARANLIK ÇEKİYOR? KAMERA MI ARIZALI TELEFON MU ACABA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.