Xiaomi Mi Mix 4 100W Şarj Desteği İle Gelebilir!

Xiaomi geçtiğimiz günlerde 100W bir hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalıştığını açıklamış ve prototip cihaz üzerinde bir demo videosu yayınlamıştı. Söylentilere göre 100W hızlı şarj bir sonraki amiral gemisinde karşımıza çıkacak!

Xiaomi’nin kurucu ortağı Lin Bin kendisine sorulan 100 W hızlı şarj ne zaman seri üretimde olacak? sorularına weibo üzerinden “şirketin bunun üzerinde çok çalıştığını belirtti.  Şubat ayında piyasaya çıkan Xiaomi Mi 9 şuanda firmanın en hızlı şarj olan telefonuyken aynı zamanda 20W kablosuz şarj ile bu konuda tamamen rakipsiz konumda bulunuyor.

Hızlı şarj meselesine genel olarak bakıldığında ise bu noktada Oppo 50W hızlı şarj desteği ile zirvede bulunurken onu 44W hızlı şarj destekli P30 Pro ile Huawei izliyor. Hızlı şarj konusunda devrim yapmayı planlayan Xiaomi’nin tanıttığı teknolojiye baktığımızda ise 4000mAh kapasiteli bir pili 17 dakikada tam şarj etmek münkün görünüyor.

Bu yıl içerisinde teknolojinin seri üretime hazır olması beklenirken Xiaomi’nin bu teknolojiyi Mi Mix 4 modelinde kullanıcılarla buluşturması bekleniyor.

Xiaomi Telefonlar

Blogdan Haberler