Mi 8 Explorer Edition Saniyeler İçerisinde Tükendi!

Xiaomi’min en çok merak edilen telefonlardan bir tanesi olan Mi 8 ailesinin son ve en “kaslı” üyesi Mi 8 Explorer Edition 30 Temmuz Tarihinde Çin’de satışa çıktı ve çıkar çıkmaz saniyeler içerisinde tükendi. 543 dolar fiyat etiketiyle kullanıcı karşısına çıkan cihaz tekrar 3 Ağustos tarihinde stoklarda olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Mi 8 Explorer Edition modeli için gerçekte şeffaf olmadığı anakart üzerine sticker yapıştırıldığı iddia edilmişti ancak Xiaomi tarafı bunun aptalca olduğunu ve cihazın arka kısmında gördüğümüz bileşenlerin karmaşık ve uzun süreçler sonrasında düzenlendiğini ve her şeyin olduğu gibi göründüğünü belirtip sticker iddialarını yalanlamıştı.

Top-of-the-line Xiaomi Mi 8 Explorer Edition debuts in China, sells out in seconds

Cihazın teknik özelliklerini tekrar hatırlamak gerekirse cihazın 6.21 inç boyutunda 1080 x 2248 çözünürlüğünde Amoled ekrana sahip olduğunu hatırlatalım.  Snapdragon 845 işlemisinden gücünü alan cihaz 6GB RAM 128GB Depolama kapasitesine sahip ve 12MP Çözünürlüğünde yapay zeka destekli portre modu özelliği bulunan çift kamera da cihazda bulunan detaylardan. Cihaz güvenlik tarafında da dolu dolu geliyor. Cihazda Hem gelişmiş yüz tanıma hem de ekran üzerinden parmak izi okumayı bir arada kullanıcılarla buluşuyor.

Bakalım Mi 8 Explorer Edition nasıl bir satış başarısı gösterecek hep beraber göreceğiz. Sizler Mi 8 Explorer Edition hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Xiaomi Telefonlar

Blogdan Haberler