Xiaomi Smart Band 8 İncelemesi: Üstelik Oyun Bile Oynayabilirsiniz

Xiaomi Mi Band 8, önceki modellere kıyasla birçok önemli özellikle birlikte geliyor. Aynı hap şeklindeki tasarımını koruyan Band 8, 1.6 inç AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Ekran, 60Hz yenileme hızı, 500 nit tepe parlaklık ve AOD modu gibi özellikler sunarken, çeşitli saat yüzleriyle de özelleştirilebiliyor. Ayrıca, cihaz 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıda.

Xiaomi, Smart Band 8 ile birlikte uzun yıllardır sürdürdüğü tek kayış tarzından vazgeçiyor ve kullanıcının tercihine göre farklı boyutlarda kafalara sahip çeşitli kayış türleri sunuyor. Band 8, uyumlu bir kolye aksesuarı ile askı olarak veya ayakkabı bağcıklarına takılabilir. Aktivite takibi açısından, Xiaomi Smart Band 8, kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, uyku izleyici ve adet döngüsü takibi gibi özelliklerle donatılmış durumda. Ayrıca, cihaz VO2 Max ve stres seviyelerini ölçebilir. Toplamda 150’den fazla spor modu arasında etkileşimli Boks Modu ve koşu sırasında adım frekansı, adım uzunluğu, zemin çarpma kuvveti ve yere iniş yöntemi gibi özellikleri ölçen Running Beam Modu da yer alıyor.

Ayrıca yeni bileklik artık kendi özgün oyunları ile sizler için boş vakitlerinizi daha eğlenceli hale getiriyor.

Xiaomi Smart Band 8 aynı zamanda Suduko ve 2048 gibi yerleşik oyunlarla birlikte gelirken bildirimler, hava durumu güncellemeleri gibi bilgileri de ekranında gösterebiliyor. Cihazın tek şarjla 16 günlük bir pil ömrü vadediyor. Standart sürüm yaklaşık 34 dolar iken, NFC versiyonu 40 dolar fiyat etiketine sahip. Ancak, Xiaomi Band 8’in uluslararası pazara ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Xiaomi Telefonlar

Blogdan Haberler