Huawei Mate 10 Pro Çalışır Halde Görüntülendi.

 

Huawei mate 10 Pro sızıntıları devam ediyor.Son sızıntı görselinde cihazı çalışır halde görmekteyiz.Bu görsel’de diğer sızıntı görsellerini doğrular nitelikte olduğu net olarak ortaya çıkmış durumda.Lansman tarihine sayılı günler kala bakalım daha ne gibi sızıntılar ortaya çıkacak hep birlikte göreceğiz.

.

 

Görsellere bakarak cihaz hakkında bir yorum yapmak gerekirse tasarım olarak çok yakışıklı bir telefon olarak adlandırabilirim.Arka kısımdaki kamera detayları mate 9’a göre daha zarif ve göze hoş geliyor.Mate 9’da arka kamera daha büyük ve tek parça olarak dual kamerayı konumlandırmıştı Huawei.Mate 10’da gerçekten kamera tasarımını çok beyendim.

Cihazın ön tarafına baktığımda’da ekran gövde oranı en dikkat çeken detay oldu.Gene Mate 9 ile karşılaştıracak olursam ekranda ciddi bir iyileştirilmeye gidilmiş.Huawei yeni nesil amiral gemilerinden (S8 plus,Note 8,Lg V30 Vs) geri kalmadığını görüyorum.

Kısaca kendi fikrimi belirtmek istedim.Lansmanda cihazın diğer detaylarını Huawei açıklayacaktır.Benim merakla beklediğim detay yapay zeka olacaktır.Bakalım günlük hayatta bize ne gibi bir kolaylık sağlayacak.

Xiaomi Telefonlar

Blogdan Haberler